Αγγλία

Τα πονάει τα λεφτά της Άρσεναλ ο Βενγκέρ!

Ο προπονητής των Κανονιέρηδων δήλωσε ότι αποφασίζει για το πώς (δεν) θα ξοδέψει τα χρήματα της ομάδας σαν να ήταν δικά του.

Κάθε πρόεδρος ονειρεύεται έναν προπονητή που δεν θα ζητάει συνεχώς μεταγραφές και δεν σπαταλά τα χρήματα για παίκτες αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας. Ο ιδανικός για αυτή την περίπτωση είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως –κυρίως σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά- ενεργεί σαν να επρόκειτο να πληρώσει εκείνος: «Πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να γίνεις ένας καλός μάνατζερ, είναι να ξοδεύεις τα χρήματα του συλλόγου σαν να ήταν δικά του. Διότι αν δεν το κάνεις αυτό, κινδυνεύεις να υποπέσεις σε πολλά λάθη».

Ο προπονητής της Άρσεναλ συνέχισε να επιχειρηματολογεί λέγοντας: «Παίρνεις μεγάλες αποφάσεις και πιστεύω πως αν ενεργείς σαν να είναι δικά σου λεφτά, σαν να σου ανήκει ο σύλλογος, να ταυτιστείς μαζί του. Γιατί αν δεν το κάνεις, δεν θα πας μακριά».

Την άποψή του όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι για ακόμα μία φορά –και ειδικά μετά το 0-0 με την Λέστερ- απαιτούσαν από την εξέδρα μεταγραφές και την παραίτησή του. Χωρίς σειρά προτίμησης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x