Stoiximan Super League

Τα προβλήματα στην άμυνα και ο Χατζηισαΐας

Αρκετούς «πονοκεφάλους» για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε αντιμετωπίζει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Σε ρυθμούς Σάλκε κινείται από τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να βρει τις λύσεις στους… γρίφους που έχουν προκύψει.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει (22/02, 19:00) στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες συν τους Πρίγιοβιτς και Κάτσε που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και το μεγάλο πρόβλημα είναι στην άμυνα. Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς είναι τιμωρημένοι και ο Κάνιας τραυματίας και ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα για να καλύψει τα κενά. Διότι, μπορεί η πρόκριση να έχει κριθεί ουσιαστικά, αλλά δεν θα πάει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία για να παραδοθεί αμαχητί.

Μένει να δούμε αν ένας από τους παίκτες της άμυνας θα είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή για πρώτη φορά και ενώ έχει ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις από τον Δεκέμβριο. Ο Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά τη Δεύτερα και λογικά θα είναι ο ένας στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος πιθανότατα ο Μαλεζάς, ενώ αν επιλέξει σχήμα με τρεις στόπερ, μπορεί να παίξει ο Χατζηισαΐας.

Παράλληλα, οι Γλύκος και Μπρκιτς έχουν μικροενοχλήσεις, αλλά δεν φαίνεται να επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή τους.

Την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη «Veltins Arena» στις 19:00, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x