Stoiximan Super League

Τα… σκάει για Αραούχο η ΑΕΚ

Έτοιμη να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό με στόχο να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο δείχνει η ΑΕΚ, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί για έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή με τον Αργεντινό φορ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Ρόναλντ Βάργκας φαίνεται πως είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή τους στην ΑΕΚ.

Στον Έλληνα αμυντικό έχει γίνει ήδη πρόταση από πλευράς «Ένωσης», ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Βενεζουελάνο εξτρέμ.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς στόχος τους είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Για αυτό τον λόγο, πρόθεσή τους είναι να προχωρήσουν στην αγορά των δικαιωμάτων του Σέρχιο Αραούχο, διαφορετικά θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού και αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα προχωρήσουν για έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Η περίπτωση του Αργεντινού άσου είναι δύσκολη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ και αν ο παίκτης αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα, δείχνουν αποφασισμένοι να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x