Ελλάδα

«Τα τελευταία μου χρόνια στο ποδόσφαιρο ήταν τα καλύτερα»

Ο Ηλίας Κάμπας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για το τέλος που έβαλε στη καριέρα του, στην ομάδα που αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, τον Ηλυσιακό.

Στην πρόσφατη του απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αναφέρθηκε ο Ηλίας Κάμπας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο Ηλυσιακός είναι η ομάδα του, ενώ σχολίασε ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως τυχερός στις μεταγραφές στη καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 41άχρονος πρώην ποδοσφαιριστής στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά για:

-την απόφαση του να βάλει τέλος στη καριέρα του: «Κάθε καλή αρχή έχει ένα καλό τέλος. Είναι η σειρά των νέων παιδιών να αγωνιστούν. Είχα τη τύχη να είμαι καλά και να μην έχω τραυματισμούς και να παίξω πολλά χρόνια».

-το «φλερτ» με τη Λάρισα όταν ήταν προπονητής ο Γιώργος Δώνης: «Τότε ήμουν από τους μόνους που βρισκόμασταν στον Ηλυσιακό που θα πήγαιναν στη Λάρισα. Είχε γίνει κάποια συζήτηση και δεν μπορούσα τελικά να πάω, δεν είχαν συμφωνήσει οι διοικήσεις. Το ποδόσφαιρο θέλει και λίγη τύχη και εγώ ήμουν λίγο άτυχος στο θέμα των μεταγραφών».

-την περίοδο που ευχαριστήθηκε περισσότερο στη καριέρα του:«Το ποδόσφαιρο το ευχαριστήθηκα, αλλά τα τελευταία χρόνια από τον Φωστήρα και μετά ήμουν πιο απελευθερωμένος. Δεν είχα κάτι να αποδείξω και ένιωθα καλά. Ήμουν «αντιεπαγγελματίας» τα τελευταία χρόνια, αλλά τα τελευταία ήταν τα καλύτερα».

-το θα αν θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο: «Από το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσω κάποια ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Ο Ηλυσιακός είναι η ομάδα μου και θα ήθελα να ασχοληθώ με τα νέα παιδιά. Στην αρχή θα κάνω κάποια σεμινάρια, δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής ή θα ασχοληθώ από άλλο πόστο».

- το πώς άλλαξαν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα πάροδο του χρόνου: «Υπήρχε σεβασμός παλιότερα ανάμεσα στους μεγάλους και στους μικρούς. Τώρα τα νέα παιδιά είναι πιο άνετα. Δεν υπάρχουν τέτοιες πιέσεις. Η φιλοσοφία αλλάζει πάντα στο άθλημα. Σπανίζουν οι τεχνίτες ποδοσφαιριστές πια ,εξελίχθηκαν περισσότερο οι πιο «αθλητικοί» παίκτες».

- το αν είναι «βρώμικο» το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη δική του εμπειρία:«Κοίταζα να παίζω ποδόσφαιρο και να αθλούμαι. Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί όμως να επιλέξει που θα παίξει. Και για να μην κρυβόμαστε, φαίνεται ότι υπάρχει βρώμια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x