Stoiximan Super League

Τα «τεστ» και οι… βάσεις του Ιβάν

Κινήσεις με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, με την εμπλοκή του γιου του στην ΠΑΕ και τις εντολές που δίνει στους παράγοντες του συλλόγου.

Από τη στιγμή που το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς ο ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να καταβάλει τα χρήματα που προβλέπονται – σύμφωνα με την τελευταία ευνοϊκή ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών – και πλέον θα μπουν οι βάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτή είναι η άποψη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει ξεκάθαρες κατευθύνσεις σε όσους ανθρώπους βρίσκονται στον σύλλογο.

Εκείνο που έχει τονίσει ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως γράφει σήμερα η Live Sport, είναι πως είναι στο χέρι όλων να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο για την ομάδα.

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Σαββίδη, λοιπόν, είναι η εμπλοκή του γιου του, Γιώργου, στην ΠΑΕ, ώστε να υπάρχει ένας άνθρωπος του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος στην ομάδα και θα έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του για ό,τι συμβαίνει στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα.

Από εκεί και πέρα, όλοι φαίνεται πως περνούν ένα είδος… τεστ από τον μεγαλομέτοχο, αφού κανείς δεν έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους δύο μήνες μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ένα από τα επόμενα βήματα του Σαββίδη είναι η ανακαίνιση της Τούμπας και η δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου για την ομάδα, όπως είχε γίνει γνωστό από το πρώτο διάστημα που είχε αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x