Euro 2024

Τα θαλάσσωσε το Βέλγιο με τη Ρωσία

Τη νίκη επί της Ρωσίας στο Σότσι κρατούσε στα χέρια του το Βέλγιο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς, έσωσαν τα προσχήματα (3-3).

Προβληματισμός για τους γηπεδούχους, προβληματισμός και για το φαβορί.

Ρωσία και Βέλγιο έμειναν στο 3-3 σε φιλική αναμέτρηση στο Σότσι, με τους προπονητές των δύο ομάδων περισσότερο να προβληματίζονται από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες τους, παρά να βγάζουν θετικά συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ με 3-1 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, δείχνοντας για ακόμα μία φιλική αναμέτρηση σημαντικά αμυντικά προβλήματα, αλλά στο β' ημίχρονο ήταν η σειρά των «κόκκινων διαβόλων» να σταματήσουν να παίζουν και τελικά να δεχθούν την ισοφάριση με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Μόλις στο 3' ο Βάσιν άνοιξε το σκορ για τη Ρωσία, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος των Βέλγων, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ματς γύρισε... τούμπα χάρη στον Μπεντέκε. Αρχικά, στο 17' με πέναλτι ο Μιραλάς έκανε το 1-1, ενώ στο 42' και το 45' ο άσος της Κρίσταλ Πάλας πήρε... παραμάζωμα την άμυνα των Ρώσων, διαμορφώνοντας το 3-1.

Παρ' όλα αυτά οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των Βέλγων και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ισοφάριση με... buzzer-beater. Στο 74' ο Μιράντσουκ μείωσε σε 3-2 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουκάροφ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μινιολέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.


Russia VS Belgium 3-3 - All Goals & highlights... από denysenathan

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x