Stoiximan Super League

Τα «θέλω» του Βίκτορ εν όψει Χάποελ

Τον τρόπο παιχνιδιού της Χάποελ ανέλυσε χθες ο Βίκτορ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εστιάζοντας την προσοχή του σε συγκεκριμένα σημεία και ζήτησε από τους παίκτες να τους πιέσουν αρκετά ψηλά.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που επιφυλάσσει μία τέτοια αναμέτρηση στην αρχή της σεζόν, ενώ η ομάδα δεν έχει συνηθίσει να δίνει τέτοια περίοδο τους ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Ο Βίκτορ έχει φανερώσει κάποιες από τις προθέσεις τους στις τελευταίες δύο προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και χθες ανέλυσε τους Ισραηλινούς στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έδειξε στους παίκτες του τα παιχνίδια της Χάποελ με τη Σεφίρ.

Κατά την προβολή του βίντεο ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας από το Μπερ Σεβά, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σύνολο που βασίζεται στις αντεπιθέσεις.

Ένα άλλο σημείο που στάθηκε ο 40χρονος προπονητής είναι το γεγονός πως οι Ισραηλινοί παίζουν αρκετά με μπαλιές πίσω στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και για αυτό τον λόγο ζήτησε την μέγιστη προσοχή από όλους τους παίκτες.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ έχει κατά νου ένα πλάνο με πίεση ψηλά από όλη την ομάδα, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα στη Χάποελ να έχει τον έλεγχο του ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x