Europa League

Τα τραγικά λάθη του τερματοφύλακα της ΑΪΚ που κράτησαν τον Παναθηναϊκό στους «αδύνατους» (video)

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πορτιέρο της ΑΪΚ οφείλουν στην Μπράγκα. Ευθύνη και στα δύο γκολ των Πορτογάλων που έκαναν ανατροπή, διατηρώντας τον Παναθηναϊκό στους «αδύνατους», έχει ο Λίνερ.

Η Μπράγκα με το 2-1 επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης τη… χάλασε στον Παναθηναϊκό, που περίμενε μετά τον αποκλεισμό έξι «ισχυρών» και αυτή των Πορτογάλων για να αναβαθμιστεί από τους «αδύνατους» εν όψει της κλήρωσης των play offs του Europa League.

Η ομάδα της Σουηδίας προηγήθηκε 1-0 στο 13’ στο «Estadio Municipal» με τον Ομπάσι και αν έμενε αυτό το αποτέλεσμα, οι «πράσινοι» θα ήταν στους ισχυρούς στη σημερινή κλήρωση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Για να συμβεί αυτό, συνέβαλε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Όσκαρ Λίνερ. Στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε (74’) έχει κάνει τρομερή γκέλα, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Με αποτέλεσμα ο Ρούι Φόντε να ισοφαρίσει με σχετική άνεση. Ευθύνη (όχι τόσο μεγάλη όσο στο πρώτο) και έχει και στο 2-1 που έγινε στο 121’, καθώς κάνει άστοχη έξοδο, αδειάζοντας την εστία του και ο Ραούλ Σίλβα πέτυχε «χρυσό» γκολ από κοντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x