Champions League

Τα τριπλά τζάμια του πούλμαν έσωσαν την αποστολή της Ντόρτμουντ

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε η Ντόρτμουντ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, υπήρξαν 3 ή 4 βόμβες (η μία δεν εξερράγη) σε τσάντες και η αποστολή γλίτωσε από τα τριπλά τζάμια του πούλμαν.

Άγιο φαίνεται ότι είχαν οι επιβαίνοντες της αποστολής της Ντόρτμουντ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από πληροφορίες του sportfm.gr στη Γερμανία.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ομάδα της Βεστφαλίας, στο σημείο που συνέβη τραγικό περιστατικό υπήρξαν 3 ή 4 βόμβες μέσα σε τσάντες, εκ των οποίων η μία δεν εξερράγη ποτέ και η αποστολή της γερμανικής ομάδας γλίτωσε λόγω του πούλμαν.

Συγκεκριμένα, το υπερσύγχρονο λεωφορείο της Ντόρτμουντ είναι εξοπλισμένο με τριπλά τζάμια, τα οποία ναι μεν έσπασαν τα περισσότερα εξ αυτών σε κομμάτια, αλλά πρώτον γλίτωσαν τους επιβαίνοντες από τα χειρότερα και παράλληλα δεν τραυμάτισαν κανέναν σοβαρά, πλην του Μαρκ Μπάρτρα που έχει έναν τραυματισμό στο χέρι.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία, πληροφορίες λένε ότι οι βομβιστές είχαν ως στόχο το πούλμαν της Ντόρτμουντ για να κάνουν ένα θεαματικό χτύπημα που θα προκαλούσε παγκόσμιο σοκ και δέος.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x