Stoiximan Super League

Τα «χάλασε» στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός

Την σοβαρή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου χάλασε στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, με γκολ του Καλτσά στο τέλος πήρε τη νίκη 3-2 στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό κόντρα στην Καλλιθέα, της οποίας επικράτησε 3-2 στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι είχαν αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σοβαροί και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Λέτο-Μπεργκ, που είχαν πίσω τους τον Βιγιαφάνες. Έπειτα από συνεργασία των δύο πρώτων, ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου (32’), ο Λουντ διπλασίασε τα τέρματα του «Τριφυλλιού» εκμεταλλευόμενος αναστάτωση στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δοκίμασε 4-4-2 με ρόμβο, όμως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ανάλογη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε υπερβολικά και μαζί με την συνοχή του έχασε και πολλές ευκαιρίες. Η Καλλιθέα δεν χαρίστηκε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, μειώνοντας στο ξεκίνημα με τον Μασένα και ισοφαρίζοντας στο 56’ με τον ίδιο παίκτη. Η νίκη για τους πράσινους ήρθε με γκολ του Καλτσά, που αξιοποίησε στο 90’ μια βαθιά μπαλιά του Εσιέν.

Παναθηναϊκού:
Στιλ (62’ Κοτσόλης), Μέστο (64’ Μαρινάκης), Μολέδο (64’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής (64’ Σάντσεθ), Νάνο (64’ Χουχούμης), Ζέκα (81’ Καλτσάς), Αμπέντ (70’ Εσιέν), Λούντ (70’ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες (70’ Βλαχοδήμος Π.), Λέτο (62’ Μπουμάλ), Μπεργκ (78’ Κλωναρίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x