Γ' Εθνική

Τα ‘κανε μαντάρα ο ΟΦΗ!

Σε ποδοσφαιρική αυτοκτονία προχώρησε ο ΟΦΗ! Παρόλο που προηγήθηκε νωρίς κι έμεινε με παίκτη παραπάνω -όχι απλά ισοφαρίστηκε, αλλά έχασε και πέναλτι στο τέλος, πριν ο Αστέρας Βάρης «τσιμπήσει» το 1-1.

Τι θα πει ποδοσφαιρική αυτοχειρία δίδαξε στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ.

Παρά τις εξαιρετικές προϋποθέσεις που διαμορφώθηκαν υπέρ τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν ν’ αποφύγουν την επιστροφή στις γκέλες (1-1).

Γιατί η ομάδα του Νίκου Γκουλή πήρε προβάδισμα νωρίς (χάρη σε αυτογκόλ του Μητσόπουλου στο 7’). Πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Βασιλείου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65’. Όλα αυτά όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρει τη νίκη.

Διότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 83’ με τον Ιβάνοφ, αλλά ακόμη κι έτσι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αν το σουτ του Τζέκου λίγο νωρίτερα δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι ή αν ο Φραγκουλάκης δεν έχανε πέναλτι στο 85’ (ή μάλλον αν δεν το απέκρουε ο Μαρινάκης).

Κάπως έτσι, οι Κρητικοί έχασαν ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για την άνοδο και η λήξη βρήκε τον κόσμο ν' αποδοκιμάζει για την πρώτη φετινή απώλεια στο στο «Γεντί Κουλέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x