Είδηση που, αν, τελικά, ισχύει, θα κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να… τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τους, έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας η ιστοσελίδα ''tuttomercato''.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, λοιπόν, η… περίφημη μεταγραφή του Ιμπάρμπο στην κινεζική και πανίσχυρη Γιουχάν Ζαλ είναι προ των πυλών, με τον Κολομβιανό -όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα- να ταξιδεύει ήδη για την ασιατική χώρα, προκειμένου να «κλείσει» στον ασιατικό σύλλογο, στο «τιμόνι» του οποίου κάθεται ο Τσίρο Φεράρα!

Σημειώνεται, δε, πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του 26χρονου -από την Κάλιαρι.

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης θεωρείται «ξένο σώμα» στον Παναθηναϊκό, καθώς απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες (πολλές) μέρες και αναζητείται τρόπος, προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του από την ιταλική ομάδα και να αποχωρήσει.

Αν συμβεί το τελευταίο, θα «αδειάσει» και μια θέση ξένου, που αυτό είναι το ζητούμενο για το «τριφύλλι», ώστε να προχωρήσει διαφορετικά(;) και πιο απελευθερωμένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ