Stoiximan Super League

Ταξίδι για Φινκ ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναχωρεί σήμερα για το εξωτερικό, όπου θα έχει ραντεβού με τον Τόρστεν Φινκ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ποιοι άλλοι «παίζουν» για τον πάγκο.

Φορτσάρει η ΑΕΚ για την πρόσληψη προπονητή, καθώς ο χρόνος πιέζει. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που χθες παρακολούθησε από μπουθ τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σήμερα αναχωρεί για το εξωτερικό προκειμένου να συναντήσει τον Τόρστεν Φινκ.

Το ραντεβού με τον Γερμανό προπονητή δεν γίνεται για να υπογράψει, αλλά πρόκειται περισσότερο για μία διαδικασία συνέντευξης. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» θέλει να διαπιστώσει ποια είναι η φιλοσοφία του, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης που αφορούν όχι μόνο στις αποδοχές του, αλλά και στο συμβόλαιο που έχει σε ισχύ με την Αούστρια Βιέννης μέχρι το 2017.

Το ταξίδι του Μπάγεβιτς αφορά αποκλειστικά στον Φινκ και δεν έχει προγραμματιστεί (τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο) ραντεβού με άλλον προπονητή. Στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» υπάρχουν και άλλοι προπονητές: ο Κλοντ Πιέλ που αποχωρεί από τη Νις, καθώς και οι ελεύθεροι Φιλίπ Μοντανιέ και Μαρτίν Αρουαμπαρένα.

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα παρθεί οριστική απόφαση για τον εκλεκτό και στόχος είναι το θέμα να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ θα αρχίσουν στα τέλη Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x