Stoiximan Super League

Τακτική, επιστροφές και… Ντνίπρο

Με τη δική του φιλοσοφία θέλει να «ποτίσει» άμεσα τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Κατευθείαν στην Ολλανδία οι διεθνείς, πλην δυο. Φιλικό με Ντνίπρο ο «Δικέφαλος».

Κυρίως πάνω στην τακτική δούλεψε και τη δεύτερη ημέρα της νέας στον του ΠΑΟΚ ο νέος του τεχνικός, Ιγκόρ Τούντορ, προσπαθώντας να περάσει τις δικές του αρχές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Κροάτης θέλει να έχει ένταση και λίγες διακοπές το πρόγραμμα προπόνησης, στοχεύοντας στην σωματική επιβάρυνση, ώστε να σημειωθεί βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο 37χρονος χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το ένα αγωνίστηκε σε πιεστικά παιχνίδια μικρού χώρου με τέσσερις μικρές εστίες και το άλλο ακολούθησε ξεκάθαρο πρόγραμμα τακτικής ανάπτυξης υπό συγκεκριμένο σύστημα.

Στη συνέχεια τα δυο γκρουπ ενοποιήθηκαν για ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα και συγκεκριμένων περιορισμών σε επαφές και στο τέλος παίχτηκε ένα διπλό σε μικρό χώρο με απελευθέρωση των περιορισμών.

Μάλιστα, το ένα γκρουπ αγωνίστηκε με σύστημα 3-5-2 και το άλλο με 4-3-3. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 6 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ Δευτέρα και Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ.
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, πλην δύο αναμένεται, να ενσωματωθούν στην ομάδα στην Ολλανδία (4/7). Ο Κριστιάν Νομπόα θα έχει τέσσερις επιπλέον ημέρες ξεκούρασης, καθώς είχε μέχρι πρόσφατα υποχρεώσεις με το Εκουαδόρ, ενώ ο Έργκους Κάτσε θα επιστρέψει με δική του θέληση στις 2 Ιουλίου, δύο 24ωρα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί.

Φιλικό με την Ντνίπρο θα δώσει στις 10 ή τις 11 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ και όχι με την Κλαμπ Μπριζ, όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά, ενώ αναμένεται να παίξει στις 4/7 με μια ομάδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών Βελγίου/Ολλανδίας, στις 8/7 με την Μπόχουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x