Europa League

Τακτική… «Σαν Σίρο» ετοιμάζει ο Χιμένεθ

Τη… συνταγή που ακολούθησε στο «Σαν Σίρο» αναμένεται να επαναλάβει και στο αυριανό παιχνίδι με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ και να παρατάξει ξανά με 3-5-2 την ΑΕΚ. Τα πλάνα του Ανδαλουσιανού.

Ένα νέο θετικό αποτέλεσμα θα επιχειρήσει να διεκδικήσει η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά το 0-0 στο «Σαν Σίρο» ο Μανόλο Χιμένεθ, λόγω και των σημαντικών απουσιών που έχει, όπως εκείνη του Μάνταλου και του Τσόσιτς, σκέφτεται να επαναλάβει την ίδια τακτική με εκείνη που ακολούθησε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με 3-5-2 απέναντι στους «ροσονέρι».

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες (δεξιά), Τζανετόπουλο (λίμπερο), Μπακάκη (αριστερά) με τους Σιμόες και Γιόχανσον στον άξονα.

Στα δύο άκρα αναμένεται να παίξουν ο Γκάλο (δεξιά) και ο Λόπες (αριστερά), ενώ για αντικαταστάτης του Μάνταλου προορίζεται ο Μπακασέτας με αουτσάιντερ τον Αϊντάρεβιτς.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Χριστοδουλόπουλος με τον Αραούχο. Αν ο Λάζαρος παίξει στη θέση του Μάνταλου, τότε στην επίθεση θα παίξει ο Λιβάια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x