Europa League

Ταλαιπωρήθηκε στην επιστροφή από Μιλάνο η ΑΕΚ

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση έφτασε η ΑΕΚ στην Αθήνα από το Μιλάνο, καθώς το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 6:50. Έμεινε στην Ιταλία ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Αρκετή ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή της ΑΕΚ κατά την επιστροφή της στην Αθήνα μετά τη μεγάλη ισοπαλία που απέσπασε στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν για το Europa League (0-0).

Η πτήση για την επιστροφή καθυστέρησε να αναχωρήσει κατά τρεις ώρες και οι «κιτρινόμαυροι» προσγειώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 7:00.

Η κόπωση ήταν εμφανής, παρότι τα περισσότερα μέλη της ομάδας κοιμήθηκαν στη διάρκεια της πτήσης. Όταν όμως υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση, όλα ξεχνιούνται.

Πάντως δεν υπάρχει πολύς καιρός για ξεκούραση, καθώς θα αρχίσει άμεσα η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, όπου δεδομένα θα υπάρχουν αλλαγές. Σίγουρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βράνιες, ενώ λογικά επανέρχονται οι Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την αποστολή της ΑΕΚ δεν επέτρεψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που παρέμεινε στην Ιταλία για κάποιες επαφές και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x