Αγγλία

Ταλέντο από την Αργεντινή στα... ραντάρ της Λίβερπουλ

Τον Μάξι Ρομέρο της Βελές Σάρσφιλντ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Λίβερπουλ.

Επένδυση για το μέλλον φέρεται πως επιθυμεί να κάνει η Λίβερπουλ, η οποία κινείται για την απόκτηση του Μάξι Ρομέρο από την Βελές Σάρσφιλντ.

Ο Αργεντινός επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, η Άρσεναλ φέρεται να είχε προσπαθήσει το 2015 να τον αποκτήσει όμως λόγω τραυματισμού του Ρομέρο αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του.

Πλέον ο 18χρονος φορ της Βελές αποτελεί στόχο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ναι μεν έχει πολλούς «στράικερ» στη... φαρέτρα του (Στάριτζ, Ίνγκς, Ορίγκι, Σολάνκε), αλλά φημίζεται για την ειδικότητα του στο να «εκτοξεύει» νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τις σπουδαίες συστάσεις που συνοδεύουν τον Ρομέρο επιβεβαίωσε και ο Νοτιοαμερικανός ειδικός στα του ποδοσφαίρου Τομ Ρόμπινσον: «Είναι ένας εκρηκτικός παίκτης που τα έχει πάει περίφημα στις μικρές ηλικίες. Μέχρι τώρα στην Βελές δεν έχει πάρει τα λεπτά που του αναλογούν καθώς αποτελούσε την εναλλακτική λύση του Παβόνε, όμως τώρα που αυτός έφυγε για την Εστουδιάντες, θα κληθεί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά».

Μένει να δούμε εάν ο νεαρός Ρομέρο, θα κάνει το ονειρικό βήμα μετακομίζοντας στο «Άνφιλντ» ή αν θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, ώστε να πάρει την ευκαιρία που τόσο ήθελε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x