Stoiximan Super League

Ταουσιάνης: «Θέμα της διοίκησης όχι δικό μου»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Εργοτέλη απέναντι στον ΠΑΣ (0-0) έμεινε ο Γιάννης Ταουσιάνης, ενώ παρέπεμψε στη διοίκηση του συλλόγου για την επόμενη μέρα των Ηρακλειωτών.

Δε θέλησε να σχολιάσει την επόμενη μέρα στον Εργοτέλη μετά τον υποβιβασμό, ο Γιάννης Ταουσιάνης, που κράτησε τα θετικά από τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (0-0) στα Γιάννινα.

«Είναι καθαρά θέμα διοίκησης και όχι δικό μου. Θα σας ενημερώσει », ανέφερε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πει μετά τον υποβιβασμό ότι θα παίξουμε στα δύο τελευταία ματς για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθανόμαστε ικανοποίηση για το σημερινό αποτέλεσμα. Μ' αυτόν το στόχο ήρθαμε σήμερα στα Ιωάννινα.

Το α' ημίχρονο ανήκει στα Γιάννινα, εμείς δεν είχαμε καλή εικόνα και ο λόγος ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να κινηθούμε γρήγορα μπροστά. Το βελτιώσαμε αυτό στο β'ημίχρονο, μετά το 60' κάναμε ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι παραπάνω, μας μένει όμως η ικανοποίηση από την εμφάνιση».


Για την επόμενη μέρα του Εργοτέλη: «Η επόμενη μέρα για τον Εργοτέλη είναι κάτι που θα σας ενημερώσει η διοίκηση γι' αυτά. Είναι καθαρά θέμα διοίκησης και όχι δικό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x