Κύπρος

Ταπείνωσε την «Κυρία» ο ΑΠΟΕΛ

Ένας ΑΠΟΕΛ σαν πρωταθλητής σάρωσε 3-0 στην έδρα της Ανόρθωσης στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και την πλησίασε στο -3 και με δυο ματς λιγότερα.

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε άνετα 3-0 στην έδρα της Ανόρθωσης στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και μείωσε στο -3 από τη δεύτερη θέση και την «Κυρία», έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Έτσι, βρέθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, κάνοντας ακόμα πιο συναρπαστική την προσπάθεια στις πρώτες θέσεις και για την κατάληψη της πρώτης εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -1 από την κορυφή.

Μόλις στα 14’’, ο Ποτέ πλάσαρε και έκανε το 0-1. Στο 58’, ο Αρτυματάς έκανε κακή εκτίμηση, δίνοντας την ευκαιρία στον Εμπεσίλιο να κάνει το 0-2 με εξ επαφής κεφαλιά. Στο 85’, ο Ντε Καμάργκο νίκησε στον αέρα τον Ντουγκλάο και έκανε το 0-3.


Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Αρούς, Πράνιτς, Σιβού, Αρτυματάς, Ντουγκλάο, Βίκτορ, Γκάντσεφ (85' Πηλέας), Ράγιο, Καλό (62' Καμαρά), Αμπντουλάγιεφ, Σισέ (72' Άλβες)

ΑΠΟΕΛ (Γ. Δώνης): Πέρες, Λάγο, Εμπεσίλιο (87' Φαρίας), Ποτέ (84' Ντε Καμάργκο), Ζαχίντ, Σαλάι (46' Αλωνεύτης), Μοράις, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Σόουζα


Σε όλα αυτά συνετέλεσε το 0-0 στο δεύτερο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στη ΑΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεμεσό, που διατήρησε στην κορυφή τους φιλοξενούμενους και άφησε τους γηπεδούχους στο -8 από την κορυφή, έστω και με ένα ματς λιγότερο, αναμένοντας το αποτέλεσμα του Απόλλωνα Λεμεσού στου Αραδίππου την Πέμπτη.

Ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, αφού νίκησε 3-2 στην πρωτεύουσα τον ουραγό Εθνικό Άχνας και τον άφησε σε πολύ δύσκολη θέση.



Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 20/12
Ολυμπιακός Λευκ.- Εθνικός Αχνας 3-2
(4' Σωτηρίου, 53' Ρομέου Τόρες, 90' πέν. Σαμαράς / 12' πέν. και 86' Πινσέλι)

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-3
(1' Ποτέ, 58' Εμπεσίλιο, 85' Ντε Καμάργκο)

Πέμπτη 21/12
Νέα Σαλαμίνα - Δόξα Κατωκ.(17:00)

Άρης Λεμ.- Αλκή (18:00)

Ομόνοια - Πάφος (19:00)

Ερμής Αραδ.- Απόλλων Λεμ.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x