Γ' Εθνική

Τάτος: «Έχω γίνει Άρης»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που τον φέρνει στον Άρη της Γ’ εθνικής μίλησε ο Ανδρέας Τάτος, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν ήταν φίλαθλος της ομάδας, αλλά έγινε στην πορεία.

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Τάτος ενώ αποκάλυψε ότι δεν χρειάστηκε να του πει πολλά ο Θόδωρος Καρυπίδης για να πειστεί να συνεχίσει στη Γ’ εθνική.

Παράλληλα, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι φίλαθλος του Άρη, έγινε μετά το διετές πέρασμά του από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Εγώ δεν ήμουν Άρης αλλά έγινα».

Για την απόφασή του: «Ο κ.Καρυπίδης με κάλεσε στο γραφείο του και νόμιζα ότι με ήθελε κάτι άλλο αλλά με ρώτησε αν θέλω να παίξω στο Άρη. Του είπα να το σκεφτώ μέχρι το μεσημέρι και του απάντησα ναι».

Για τους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Άρης: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα ανέβουμε με αυτή την ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε καν να μην ανέβουμε».

Για το αν θέλει να γίνει ηγέτης του Άρη: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα χωρίς να λέω μεγάλα λόγια και να μείνω στον Άρη που αγαπάω».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να κάνει υπομονή γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα έχει απογοητεύσει τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x