Γενικά

«Τείχος» στο Ιράν για Δώνη και Σαμαρά

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλ Χιλάλ των Γιώργου Δώνη και Γιώργου Σαμαρά από την Περσέπολις στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League Ασίας, εξαιτίας του γκολ του Ντιαγκάο στις καθυστερήσεις.

Σε κίνδυνο μπαίνει το… όνειρο της κατάκτησης του Champions League Ασίας για τον Γιώργο Δώνη και τον Γιώργο Σαμαρά. Η Περσέπολις επικράτησε 1-0 της Αλ Χιλάλ στο "Αζάντι" της Τεχεράνης και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες είδε ο Γιώργος Δώνης στο 88’, μετά την αποβολή του Αλ Φαράζ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν άρτια οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ο Ντιαγκάο "χτύπησε" στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε τη σπουδαία νίκη στην Περσέπολις.

Ωστόσο, καθοριστική ήταν και η συμβολή του τερματοφύλακα της ομάδας, Μακάνι, που κράτησε ανέπαφη την εστία του από τις κατά κύματα επιθέσεις των Σαουδαράβων.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς, που δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει τα αναμενόμενα στην Αλ Χιλάλ, μετά τη μεταγραφή του με μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Μπρομ.

Το δεύτερο και καθοριστικό για την πρόκριση ματς θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη στο Ριάντ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x