Super League 2

«Τελειωμένος» από τον Άρη ο Αναστόπουλος!

Στην ανεργία στέλνει τον Αναστόπουλο ο Καρυπίδης! Λόγω της τραγικής πορείας υπό τις οδηγίες του Αλενατόρε και για να μην χαθεί το τρένο της ανόδου, το αφεντικό του Άρη αποφάσισε να τον απολύσει.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Αναστόπουλος!

Η νέα γκέλα απέναντι στη Σπάρτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του «Αλενατόρε», προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να μην χαθεί το τρένο της ανόδου.

Οι κίτρινοι πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο υπό τις οδηγίες του Έλληνα κόουτς, έχουν μείνει στο -5 από τη Λαμία (με κίνδυνο αύριο να βρεθούν στο -8 από την προνομιούχο δεύτερη θέση) και... φυσιολογικά η διοίκηση έκρινε πως είναι επιβεβλημένο το «ηλεκτροσόκ». Άλλωστε, φαινόταν πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης εντός αγωνιστικού χώρου και να αφήνουν... παντού βαθμούς, ευθύνη 100% του έμπειρου κόουτς.

Οι άστοχες δηλώσεις του Αναστόπουλου, μετά το 0-0 με τους Λάκωνες, όπου ουσιαστικά έψαξε εκ νέου δικαιολογίες για τον κατήφορο της ομάδας του, προκάλεσε έντονη αγανάκτηση και αντιδράσεις στον κόσμο του Άρη, ο οποίος ζήτησε... εδώ και τώρα το «κεφάλι» του. Κάτι που, τελικώς, γίνεται πράξη...

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ως το βράδυ Καρυπίδης και «Αναστό» θα καθίσουν στο τραπέζι για να οδηγηθούν στη λύση της συνεργασίας τους, με το «αφεντικό» του Άρη να προτίθεται να πληρώσει κανονικά αποζημίωση, προκειμένου να «απαλλαγεί» από την παρουσία του. Και στη συνέχεια, φυσικά, να ξεκινήσει το... σαφάρι αναζήτησης του διαδόχου, ο οποίος θα κληθεί να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο σε τροχιά ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης υπό τον Αναστόπουλο μετρά ένα… τρελό αρνητικό σερί στα τελευταία παιχνίδια! Ήττα από Λαμία (1-0), ισοπαλία με Απόλλωνα Σμύρνης (2-2 από 0-2), ισοπαλία με Αγροτικό Αστέρα (1-1) και ισοπαλία σήμερα με Σπάρτη (0-0), αποτελέσματα που επ ουδενί δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα και το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ο παλαίμαχος επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x