Stoiximan Super League

Τελειώνει άμεσα με τους τρεις ο Παναθηναϊκός, περιμένει Κολοβέτσιο

Ευχάριστα νέα προκύπτουν για τον Παναθηναϊκό από το «μέτωπο» των αποδεσμεύσεων που θα κρίνει πολλά στο μεταγραφικό κομμάτι. Τα δεδομένα για Κολοβέτσιο.

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν προσεχώς στο θέμα των αποδεσμεύσεων στον Παναθηναϊκό, που θα «λύσουν» τα χέρια των Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις για σημαντικό χρονικό διάστημα ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται ότι μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις υποθέσεις των Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Ολιβιέ Μπουμάλ και Νίκου Γιαννόπουλου. Ο 25χρονος εξτρέμ οδεύει προς Νιμ και με αυτόν τον τρόπο γίνεται ευκολότερο το έργο του «τριφυλλιού», ενώ ο νεαρός πορτιέρο πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα. Σε καλό σημείο είναι και οι υπόθεση του Καμερουνέζου εξτρέμ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Αν δεν στραβώσουν αυτά τα ζητήματα, τότε θα ανοίξει δρόμος για την απόκτηση ενός ακραίου χαφ. Στη λίστα βρίσκεται ο Τζέφρι Σαρπόνγκ που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν λύση και στην υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ που δεν δείχνει να είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο όσο είναι αυτές των Μπουμάλ, Βλαχοδήμου και Γιαννόπουλου. Ο Δανός στόπερ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, καθώς θέλει και χρήματα από το συμβόλαιο της νέας σεζόν. Εφόσον, σημειωθούν ευχάριστα νέα, τότε θα μπορέσει να «τρέξει» το θέμα του Δημήτρη Κολοβέτσιου που είναι ψηλά στη λίστα και θα αποκτηθεί για να συνθέσει την τετράδα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μολέδο (δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει), Κουτρουμπή, Ευαγγέλου συν τον Κουρμπέλη που έχει παίξει αρκετές φορές στην καριέρα του σε αυτήν τη θέση.

Επιπλέον, οι «πράσινοι» κοιτάζουν να θωρακίσουν το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Φιλίπε Φερέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x