Stoiximan Super League

Τελειώνει και ο Τριάδης από τον Απόλλωνα

Αποδυναμώνεται κι άλλο ο Απόλλων Σμύρνης στην πολύ δύσκολη προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Παναγιώτης Τριάδης ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα, ενώ δεν είναι ικανοποιημένος τόσο από τον χρόνο συμμετοχής του όσο και από την πορεία της Ελαφράς Ταξιαρχίας που... οδεύει προς την δεύτερη κατηγορία! Το αίτημα του Τριάδη έχει γίνει αποδεκτό από τον Απόλλωνα και αναμένεται την Δευτέρα να λύσει το συμβόλαιό του.

Κάπως έτσι, ο Απόλλων χάνει ακόμη μία λύση στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι, την ώρα που δεν υπολογίζεται ο... εξαφανισμένος Σικαμπάλα, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται μόνιμα ο Γκάρος, ο οποίος δεν υπολογίζεται αλλά και ο Ελ Χέλβε που βρίσκεται με την Εθνική Λιβάνου στο Κύπελλο Ασίας. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να διεκδικήσουν τις τελευταίες και ελάχιστες ελπίδες παραμονής που τους έχουν απομείνει.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν φήμες πως στην Ελλάδα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να βρεθεί ένας Ισπανός φορ για να ενισχύσει την ομάδα, ενώ η διοίκηση ψάχνει... φθηνές λύσεις και παίκτες σε νεαρή ηλικία που θα μπορέσουν να προσφέρουν ακόμη και στην επόμενη σεζόν.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x