Stoiximan Super League

Τελειώνει ο Μακ, μετέωροι Μπίσεσβαρ-Ελ Καντουρί

Τι ισχύει για το ρόστερ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για το υπάρχον ρόστερ και σε αυτές δεν υπάρχει το όνομα του Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα στη δεύτερη θητεία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και έχει ήδη αποφασιστεί πως δεν θα γίνει αγορά του από τη Ζενίτ, στην οποία και ανήκει. Ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία και εξετάζει κάποιες άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Επισφαλής είναι η θέση και των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει αναμφισβήτητη ποιότητα, αλλά και ανασταλτικές αδυναμίες που μοιάζουν… αδιόρθωτες. Ο Λουτσέσκου δεν τον θεωρεί υπεραπαραίτητο για το νέο ΠΑΟΚ και αν προκύψει κάποια καλή πρόταση για τον 30χρονο άσο (που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) δεν αποκλείεται να φύγει.

Ακόμη πιο «ζόρικη» είναι η θέση του Μαροκινού άσου. Οι εμφανίσεις του Πέλκα και κάποιοι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να προσφέρει ουσιαστικά και ο ίδιος φέρεται να ψάχνεται για άλλη ομάδα, καθώς εξακολουθεί να έχει καλό όνομα στην Ιταλία και δεν θέλει να έχει τον ίδιο ρόλο εφεδρικού και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, όσον αφορά στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι σαφές πως από τον ΠΑΟΚ θα παραχωρηθεί μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x