Stoiximan Super League

Τελειώνει του Μόλινς στον Παναθηναϊκό

Εντός της ημέρας θα υπογράψει, εκτός απροόπτου, συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Γκιγέρμο Μόλινς, καθώς απομένει να υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ετοιμότητά του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Γκιγέρμο Μόλινς στον Παναθηναϊκός, καθώς χθες ο Σουηδός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις λεπτομερείς εξετάσεις που υποβλήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Εκείνο που φάνηκε χθες ήταν πως ο 28χρονος φορ έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις σε χιαστούς στα δύο γόνατα, αλλά επίσης φάνηκε ότι η αποθεραπεία του πήγε καλά και δεν του έμεινε το παραμικρό κουσούρι.

Από τη στιγμή που οι γιατροί της ομάδας άναψαν το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του Μόλινς, εκείνο που απομένει είναι να υποβληθεί και σε εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να φανεί το ακριβές διάστημα που θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουηδός θα είναι ετοιμοπόλεμος σε 3 με 4 εβδομάδες και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» κοντά στην κρίσιμη περίοδο που είναι προγραμματισμένη η διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 28χρονος άσος, θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο και θα πάρει 70.000 ευρώ, ενώ τον επόμενο θα εισπράξει 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x