Stoiximan Super League

Τελειώνει του Ομάρ στη Χαλ

Προς Χαλ και… Μάρκο Σίλβα οδεύει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ίσως και σήμερα η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Νορβηγού μπακ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ποιοι οι όροι του deal.

Ξανασμίγει με τον Μάρκο Σίλβα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Χαλ Σίτι εισηγήθηκε με θέρμη την πρόσληψη του Νορβηγού δεξιού μπακ και στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να εγκριθεί η απόκτησή του.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να μετακομίσει δανεικός με οψιόν αγοράς στη Χαλ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν ως… ενοίκιο περίπου 500-600 χιλ. ευρώ και θα καλύψουν τις αποδοχές του παίκτη, ενώ το καλοκαίρι θα έχουν οψιόν αγοράς της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.

Αρχικά η Χαλ είχε δείξει πρόθεση αγοράς του παίκτη, ωστόσο η πιθανότητα να αλλάξει χέρια ο αγγλικός σύλλογος, αλλά και η αγωνιστική απραξία του Ελαμπντελαουί (που μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις το τελευταίο οκτάμηνο) που έκανε επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της ομάδας έφερε στο προσκήνιο τη λύση του δανεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x