Europa League

Τελείωσε την Βιγιαρεάλ στο φινάλε η Βαλένθια!

Πάρτι για 3 λεπτά στο «Ceramica» αλλά αρκετό ώστε να βάλει την Βαλένθια με το ένα πόδι στα ημιτελικά. Η Βιγιαρεάλ λύγισε στο τέλος 3-1 και πλέον ψάχνει το θαύμα στο «Μεστάγια».

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Europa είναι η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» από εκεί που βολεύονταν και με το «Χ», εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια της Βιγιαρεάλ στο φινάλε του ματς και με δύο γκολ πήραν τη νίκη καθαρίζοντας μια ώρα νωρίτερα την πρόκριση (1-3).

Τέλειο ξεκίνημα για τις νυχτερίδες, καθώς σε μία από τις πρώτες τους επισκέψεις στην αντίπαλη εστία κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κάσερες ανέτρεψε τον Γκέδες. Στο 6ο λεπτό ο Φερνάντεθ είπε «όχι» στην εκτέλεση του Παρέχο, ωστόσο, ο Γκέδες στην επαναφορά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Όπως ήταν φυσικό, η Βαλένθια έχοντας το προβάδισμα δεν είχε λόγο να ρισκάρει και η Βιγιαρεάλ εκμεταλλεύτηκε το «ελεύθερο γήπεδο». Κάπως έτσι και πατώντας με άνεση την περιοχή του Νέτο, το «κίτρινο υποβρύχιο» απάντησε με το ίδιο νόμισμα, όταν ο Γκαράι βρήκε τον Ιμπόρα και ο Όλιβερ έδειξε και πάλι την «άσπρη βούλα». Ο Καθόρλα δεν αστόχησε (36’) και το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1.

Έχοντας την ώθηση από το γήπεδο, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν τον έλεγχο. Η Βαλένθια συνέχιζε να αφήνει και πάλι «ελεύθερο γήπεδο» και περίμενε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα την άμυνα της Βιγιαρεάλ. Η υπομονή πάντως βγήκε σε καλό για τον Μαρθελίνο και την ομάδα του που βρήκε γκολ ύστερα από υπέροχο γκολ του Βας στο 90ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και «τρίτο» χτύπημα για την άμυνα της Βιγιαρεάλ με τον Γκέδες να κάνει το 3-1 στο τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη (90+3’).

Τα highlights

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x