Stoiximan Super League

Τελευταία ευκαιρία για Παναθηναϊκό

Με την πρόκριση στους «32» του Europa League σχεδόν αδύνατη μετά το χθεσινό 0-3 από τη Σταντάρ, ο Παναθηναϊκός παίζει όλη τη χρονιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τέσσερα χρόνια δίχως νίκη σε ομίλους.

«Μαύρη» βραδιά η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό. Η ήττα του με 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης σχεδόν εκμηδενίζει τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Europa League και δίνει συνέχεια σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν έντεκα σερί ματς χωρίς νίκη σε ομίλους, καθώς η τελευταία τους είχε σημειωθεί στις 22 Νοεμβρίου του 2012 με το 1-0 επί της Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες (Αϊντχόφεν 1-1 εκτός, Εστορίλ 1-1 εντός, Σταντάρ Λιέγης 2-2 εκτός) και από χθες οκτώ ήττες (Τότεναμ 1-3 εκτός, Ντιναμό Μόσχας 1-2 εντός, Εστορίλ 0-2 εκτός, Αϊντχόφεν 2-3 εντός, Ντιναμό Μόσχας 1-2 εκτός, Άγιαξ 1-2 εντός, Θέλτα 0-2 εκτός), με απολογισμό τερμάτων 10 υπέρ και 22 κατά.

Ο κόσμος της ομάδας φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στην ομάδα: «Νικήστε ή φύγετε» απαιτώντας νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής όπου δίχως υπερβολή ο Παναθηναϊκός παίζει όλη τη χρονιά. Κι αυτό γιατί αν τα καταφέρει θα πλησιάσει στον πόντο τους «ερυθρόλευκους», ενώ σε περίπτωση αντίθετου αποτελέσματος θα μείνει μακριά από την κορυφή, με την κατάσταση δύσκολα αναστρέψιμη.

Απίθανο για Μπεργκ

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τη Σταντάρ, ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ είχε ενοχλήσεις από το ζέσταμα, αλλά ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του. Όταν όμως υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στο πρώτο ημίωρο, η ζημιά ήταν διπλή καθώς η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι απίθανη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει δεδομένα και στον Σάμπα, ενώ χθες αποχώρησαν με μικροενοχλήσεις οι Κουλιμπαλί και Χουχούμης. Το παρήγορο για τον Ιταλό προπονητή είναι πως επανέρχονται οι Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο, ενώ καλές πιθανότητες να αγωνιστεί έχει και ο Χουλτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x