Stoiximan Super League

Τελευταία (;) ευκαιρία στον Ντοντό από ΑΕΛ

Ο Ντοντό δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου με την παρουσία του στην προετοιμασία της ΑΕΛ, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη.

Πολύ μακριά από τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον παραμένει ο Ντοντό. Η θέση του στην ΑΕΛ είναι εξαιρετικά επισφαλής, αλλά πάντως ο Αντρέ Πάους τον συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή για το σημερινό φιλικό με την Ξάνθη (19:00). Ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού να πείσει πως αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αντρέ Πάους, είναι οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Φάρκας, Κόντορ, Γουάλας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Λεοζίνιο, Ντοντό, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης και Κριζμάν.

Ο Ολλανδός προπονητής, άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Αντνάν Αγκάνοβιτς, Εμάνουελ Περόνε, τον ανέτοιμο Γιώργο Κούσα, τον Άλμπι Άλλα, που υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιό του, τον Γκέρντι Χοτζάλι, τον Αλέξανδρο Σαφαρίκα και τον Χρήστο Αγρόδημο, που μένει ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x