Stoiximan Super League

Τελευταίο επεισόδιο με Λούκας;

Το σήριαλ της παραμονής του Λούκας στον ΠΑΟΚ πλησιάζει στο τέλος του. Ο Ισπανός θα βρεθεί στην πατρίδα του με τον ατζέντη του και θα επιστρέψει με την τελική και… βελτιωμένη πρόταση της Λα Κορούνια.

Ειδική άδεια εξασφάλισε ο Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ Τρνβα στην Σλοβακία. Ο λόγος είναι το θέμα της παραμονής του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Προκειμένου λοιπόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί την Κυριακή στην πατρίδα του και μαζί με τον ατζέντη του θα έχουν νέες επαφές με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η άδεια του παίκτη θα τον κρατήσει μακριά από την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όμως στον ΠΑΟΚ περιμένουν η επιστροφή του να συνοδευτεί με την τελική πρόταση των Γαλικιανών.

Η τελευταία προσφορά της Λα Κορούνια δεν είχε ικανοποιήσει τους Θεσσαλονικείς και γι’αυτό τον λόγο δόθηκε η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην Ισπανία και να πιέσει την ομάδα να «ανεβάσει» και μάλιστα σημαντικά το ποσό για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x