Γενικά

Τελικός Audi Cup: Οι δύο ομάδες που σημάδεψαν την καριέρα του Φερντάντο Τόρες

Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε (21:30) στον τελικό του Audi Cup. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Τόρες, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία πέρασε τρεισήμισι σημαντικά χρόνια.

Αν υπάρχουν δύο ομάδες που σημάδεψαν την καριέρα του Φερνάντο Τόρες, αυτές είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης και η Λίβερπουλ που κοντράρονται απόψε (21:30) στον τελικό του Audi Cup που διεξάγεται στο «Allianz Arena», στο Μόναχο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα της ζωής του, όμως η Λίβερπουλ θα έχει πάντα μια εξέχουσα θέση στην καρδιά του «El Nino», κάτι που έδειξε όταν έμαθε ότι στον τελικό θα την βρει ως αντίπαλο. Μιλώντας στην μικτή ζώνη δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.

«Για μένα θα είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου, εκεί πέρασα τρεισήμισι φανταστικά χρόνια, έχω πολλούς φίλους, έτσι θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Να θυμίσουμε ότι η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό σκορπίζοντας με 3-0 την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε τον σκληρό της χαρακτήρα, περνώντας με 2-1 από την Νάπολι.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x