Stoiximan Super League

Τέλος από ΑΕΚ ο Κορδέρο!

Έπεσε αυλαία στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Κορδέρο! Η Ένωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό χαφ. «Ελευθερώθηκε» το... αγαπημένο νούμερο για Λέσκοτ.

Ύστερα από μια τετραετία, όπου έμεινε πιστός μέχρι και στην Γ’ Εθνική, ο Μιγκέλ Κορδέρο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Ισπανό αμυντικό μέσο, αφού τελικώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πλέον άσος της Ένωσης πήρε 70.000 ευρώ από τα περίπου 230.000 που είχε λαμβάνειν για τη τρέχουσα σεζόν, χαρίζοντας ουσιαστικά ένα μεγάλο ποσό στην ΠΑΕ.

Εξ’ αρχής ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια κι ως εκ τούτου το κύκνειο άσμα ήρθε σαν φυσιολογική εξέλιξη. Κάπως έτσι, λοιπόν… ελευθερώθηκε και η φανέλα με τον αριθμό «6», η οποία θα βρει γρήγορα-γρήγορα νέο κάτοχο, τον Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος ανέκαθεν είχε μια «αγάπη» προς αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μιγκέλ Κορδέρο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στα τέσσερα χρόνια στη διάρκεια των οποίων τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x