Stoiximan Super League

Τέλος από ΟΦΗ ο Μονιάκης

Αν και δεσμευόταν με συμβόλαιο, εντούτοις δεν βρισκόταν στα πλάνα για τη νέα σεζόν και τελικώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Χώρισαν φιλικά οι δρόμοι του ΟΦΗ με τον Μανόλη Μονιάκη.

Αν και δεσμευόταν με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, εντούτοις ο 30χρονος αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού τιμ και τελικώς αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία τους.

Πάντως, οι Κρητικοί αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στον Έλληνα άσο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Μονιάκη. Ο 30χρονος αμυντικός αν και είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας το έλυσε, καθώς δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μανόλη Μονιάκη, για τη στάση που κράτησε στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, η οποία και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (6/6). Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει απέναντι του και έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦH.

Ο Μανόλης Μονιάκης θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα μας. Toυ ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x