Αγγλία

Τέλος από την εθνική ο Ρούνεϊ μετά το Μουντιάλ του 2018

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ανακοίνωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 θα είναι η τελευταία διοργάνωση του Γουέιν Ρούνεϊ με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας, αφού ο αρχηγός των Λιονταριών ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί μετά το Μουντιάλ.

«Είχα μια φανταστική πορεία στην εθνική μέχρι τώρα, έπαιξα πολλούς αγώνες και ευχαριστήθηκα κάθε λεπτό. Όμως κάποια στιγμή αυτό θα φτάσει στο τέλος του», δήλωσε ο Ρούνει σε συνέντευξη τύπου. «Δεν είμαι μεγάλος, είμαι 30 και πιστεύω ότι μετά τη Ρωσία θα έρθει η ώρα να πω αντίο στην εθνική. Όλα εξαρτώνται από τον Σαμ Άλαρνταϊς και αν επιλεχθώ για το Μουντιάλ, τότε αυτή θα είναι η τελευταία μου διοργάνωση. Έχω περάσει καλές και κακές στιγμές με την εθνική, αλλά είμαι περήφανος», πρόσθεσε.

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο επαγγελματικά στα 16 μου και στα 17 έπαιξα πρώτη φορά στην εθνική. Το 2018 θα έχουν περάσει 15 χρόνια, τα οποία είναι πολλά και νομίζω ότι τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω».

Ο Γουέιν Ρούνει είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας με 53 γκολ. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με της περισσότερες συμμετοχές, έχοντας 115, όσες και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και θέλει 10 ακόμα για να πιάσει τον Πίτερ Σίλτον στην πρώτη θέση.

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x