Ισπανία

Τέλος από Βιγιαρεάλ ο Εσκριμπά

Την λύση της συνεργασίας της με τον Φραν Εσκριμπά ανακοίνωσε σήμερα (25/9) η Βιγιαρεάλ, με τον 52χρονο τεχνικό να πληρώνει τα «σπασμένα» του κακού ξεκινήματος της ομάδας

Παρελθόν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ αποτελεί πλέον ο Φραν Εσκριμπά, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος. Στον 52χρονο προπονητή πιστώθηκε το κακό ξεκίνημα του «κίτρινου υποβρύχιου» και οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Στην ανακοίνωση της η Βιγιαρεάλ ευχαρίστησε τον Ισπανό τεχνικό για την προσφορά του και τόνισε πως ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Αυτό που στοίχισε στον Εσκριμπά ήταν οι δύο απανωτές ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (1-0 από Λεβάντε, και 3-0 από Ρεάλ Σοσιεδάδ), και παρόλο που ήρθαν δύο συνεχόμενες νίκες (3-1 με Μπέτις, 3-0 με Αλαβές) η ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Εσπανιόλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ισπανό.

Έτσι ο 52χρονος τεχνικός αποχωρεί μετά από έναν χρόνο στο «τιμόνι» του «κίτρινου υποβρυχίου», όπου και μέτρησε 26 νίκες, 16 ισοπαλίες και 17 ήττες σε σύνολο 59 αγώνων, οδηγώντας την ομάδα στην 5η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x