Super League 2

Τέλος Βοσνιάδης-Μαρουκάκης από τα Τρίκαλα

Τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, Αλέκο Βοσνιάδη και τον επιθετικό τους, Ματθαίο Μαρουκάκη, ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται τα Τρίκαλα. Η ΠΑΕ, λίγες ώρες μετά το 3-0 επί του Αγροτικού Αστέρα, γνωστοποίησε την κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του 55χρονου τεχνικού είχε ακουστεί πρόσφατα για τον Άρη που δεν έχει πλέον τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του. Ωστόσο, η ΠΑΕ διέψευσε τις σχετικές φήμες, τονίζοντας ότι κινείται μόνο για περιπτώσεις προπονητών που δεν έχουν ομάδα. Οπότε, ίσως αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους οι «κίτρινοι».

H ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη.
Δυστυχώς οι συνθήκες αναγκάζουν σε αλλαγή πλάνων, αλλά τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία του, που έγινε σε θετικό πνεύμα. Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και προπονητικό επίπεδο
».

Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί και ο Ματαθίος Μαρουκάκης (που στο πρώτο μισό της σεζόν άνηκε στην ΑΕΛ) για προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ματθαίο Μαρουκάκη για προσωπικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x