Super League 2

Τέλος εποχής για Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τη ματαίωση του τρίτου φετινού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα της Μαγνησίας αποβάλλεται και τυπικά από τη Football League και επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Εκτός Football League τίθεται ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το σημερινό ματς με τη Ζάκυνθο είναι το τρίτο φετινό που ματαιώνεται. Αυτό σημαίνει αυτόματα την αποβολή της ομάδας της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα και επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες μετά το 2004.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τον υποβιβασμό του στη Δ’ Εθνική λόγω χρεών το 2003, συγχωνεύτηκε με την Κασσάνδρα, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, το 2010 ανέβηκε στη Super League και το 2011 συμμετείχε στα προκριματικά του Europa League. Ακολούθησε η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα λόγω εμπλοκής σε στημένους αγώνες και μετά από ένα χρόνο εκτός εθνικών πρωταθλημάτων, ο σύλλογος επανεμφανίστηκε στη Football League. Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας οδήγησαν στη φετινή κατάσταση, όπου αδυνατούσε να κατέβει στους αγώνες και μοιραία ήρθε η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x