Γερμανία

Τέλος εποχής για Σούμποτιτς και Ντόρτμουντ!

Ύστερα από οκτώ χρόνια στην Ντόρτμουντ, ο Νέβεν Σούμποτιτς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Βεστφαλούς, λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του!

Πήγε το 2008, φεύγει το 2016... Ο λόγος για τον Νέβεν Σούμποτιτς, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Facebook πως αποχωρεί από την Ντόρτμουντ!

Ο λόγος είναι καθαρά αγωνιστικός. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Είμαι στην καλύτερη ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή και θέλω να βελτιωθώ και να νιώθω πως προσφέρω στην ομάδα μου. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το να κάθομαι στον πάγκο, θέλω να παίζω, όπως συνέβαινε μέχρι την περσινή χρονιά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Η Μπορούσια είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Είναι αλήθεια πως ο 27χρονος στόπερ δεν πήρε ευκαιρίες πέρσι από τον Τούχελ και είχε ουσιαστικά παραγκωνιστεί, αγωνιζόμενος μόλις 6 φορές στην Bundesliga. Γι' αυτό και αποφάσισε να αφήσει τους Βεστφάλους, με τους οποίους είχε συμβόλαιο ως το 2018 και να αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Σε μια ομάδα όπου θα θεωρείται βασικός (αφού ούτε για την ερχόμενη χρονιά λογιζόταν ως τέτοιος στον σύλλογο του Παπασταθόπουλου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x