Stoiximan Super League

Τέλος για φέτος ο Λέοβατς!

Χωρίς τον Μάριν Λέοβατς θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης μπακ-χαφ υπέστη (για δεύτερη φορά φέτος) θλάση. «Παίζεται» η συμμετοχή του στο Euro 2016.

Εκτός δράσης για πέντε με έξι εβδομάδες θα χρειαστεί να μείνει ο Μάριν Λέοβατς, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος που έδινε μάχη για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Κροατίας, τώρα είναι αμφίβολος να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τη σημερινή (13/4) προπόνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Μια προετοιμασία που γίνεται χωρίς τον Μάριν Λέοβατς , ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό αισθάνθηκε ενοχλήσεις και υπολήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη θλάση στον δεξί οπίσθιο μηριαίο και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και παιχνίδια κατοχής. Οι Γιώργος Τζαβέλλας , Νίκος Κοροβέσης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Ζάιρο , Γιάννης Μυστακίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα. Οι Μπερμπάτοφ , Κωνσταντινίδης , έμειναν για θεραπεία και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (14.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x