Stoiximan Super League

Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Ήταν λίγο πολύ γνωστό, τώρα πήρε και επίσημη μορφή! Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ. «Με κάνατε να νιώθω μοναδικός», δήλωσε.

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Έλντερ Μπαρμπόσα χώρισαν και επίσημα! Η Ένωση γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της το τέλος του ποδοσφαιριστή από την ομάδα έπειτα από αίτημα του ίδιου, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ.

Από την πλευρά του ο Μπαρμπόσα είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο για όσα του πρόσφερε, ενώ ανέφερε πως τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έλντερ Μπαρμπόσα κατόπιν αιτήματος του ιδίου. Ταυτόχρονα τον ευχαριστούμε θερμά για τα δύο χρόνια της παρουσίας του, στη διάρκεια των οποίων τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας με την προσφορά του και το ήθος του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Έλντερ Μπαρμπόσα δήλωσε:


«Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Φεύγω με την καρδιά μου γεμάτη, ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, που μοιράστηκα όλες τις στιγμές, καλές και κακές, αλλά πάντα ενωμένοι. Ευτυχισμένος που με κάνατε να νιώθω μοναδικός, που μου φερθήκατε πάντα με στοργή και που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειά σας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ που αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο το αίτημα που υπέβαλλα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.
Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!!!!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x