Stoiximan Super League

Τέλος ο Διαμαντόπουλος από τον Παναθηναϊκό!

Δεν σχετίζεται η απόφασή του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται ο -μέχρι πρότινος- τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος!

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη έδωσε το «παρών» σήμερα (9/2) στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «πράσινους», έχοντας, μάλιστα, νωρίτερα, ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου -ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Όπως είπε στους ποδοσφαιριστές, θεωρεί ότι ένας κύκλος έκλεισε, αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή, όταν έφυγε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, για να βοηθήσει τον σύλλογο. Και, όπως τόνισε, εκεί που η ομάδα φαινόταν να βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι πιθανότητες, πλέον, είναι υπέρ της, ότι θα σωθεί οικονομικά, μετά τις κινήσεις που έγιναν. Σημείωσε, δε, πως, πλέον, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή του, όπως η οικογένειά του.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, πάντως, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στα Γιάννενα και στη συνέχεια θα ρίξει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η απόφασή του δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, στην οποία θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x