Αγγλία

Τέλος ο Κίκε Φλόρες από τη Γουότφορντ!

Μπορεί να οδήγησε τη Γουότφορντ με χαρακτηριστική άνεση σε παραμονή στη Premier League, αλλά όπως ενημερώθηκε από τη διοίκηση, ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Μόλις για μία σεζόν κατάφερε να μείνει στον πάγκο της Γουότφορντ ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, καθώς παρά την άνετη παραμονή στην οποία οδήγησε την ομάδα, ενημερώθηκε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πόστο του.

«Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες θα αποχωρήσει από το “Vicarage Road” στο τέλος της σεζόν, μετά το ματς με τη Σάντερλαντ αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κίκε. Αυτός και η ομάδα πέτυχαν το στόχο που τους είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν που ήταν η παραμονή στην Premier League. Ο Κίκε μας αφήνει με τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον και με τη γνώση ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «σφήκες».

O Ισπανός τεχνικός παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των 8 νικών σε 17 αγώνες, δεν είχε την ίδια συνέχεια καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα του μόλις σε 4 νίκες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Παράλληλα, ενισχύεται το σενάριο το οποίο τον φέρνει προ των πυλών της Λιντς για να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο στην Premier League, αλλά ο ίδιος τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι κάποια της πρώτης κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x