Ισπανία

Τέλος ο Ντελ Μπόσκε - Δεν αποχαιρέτησε μόνο τον Κασίγιας!

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας αλλά και από το ποδόσφαιρο - Αποχαιρέτησε όλους τους παίκτες εκτός από τον Ίκερ Κασίγιας!

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας μετά από 8 χρόνια αποτελεί ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο 65χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Φούριας Ρόχας αλλά και γενικότερα τους πάγκους των ομάδων στο ραδιόφωνο «RNE», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν χαιρέτησε μόνο τον Ίκερ Κασίγιας!

«Χωρίς καμία αμφιβολία, δεν έχω σκοπό να παραμείνω ως προπονητής, αλλά πρέπει να είστε διακριτικοί. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα στο Euro, ενώ δεν ξέρω και ποιο θα είναι το μέλλον μου. Έχω χειριστεί το θέμα με διακριτικότητα. Αλλά είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί εκ των προτέρων», είπε αρχικά.

«Στις 31 Ιουλίου θα φύγω από το ποδόσφαιρο. Θα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω. Παρότι θα φύγω από τον πάγκο, θα παραμείνω κοντά στην ομάδα και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε, θα το κάνω», ολοκλήρωσε.

Ο Ντελ Μπόσκε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena SER», ο 65χρονος προπονητής ρωτήθηκε για το αν αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του και ο ίδιος απάντησε πως έστειλε ένα γράμμα στον καθένα. Εκτός από τον Ίκερ Κασίγιας.

«Ο Ίκερ με τους συμπαίκτες του τα πήγαινε καλά, μια χαρά, αλλά με το τεχνικό επιτελείο έτσι κι έτσι. Γι’ αυτό τον λόγο είναι ο μόνος παίκτης που δεν του έστειλα γράμμα. Δεν είχε καλή σχέση μαζί μου, ούτε με τον Χαβιέρ Μινάνο (γυμναστής) και με τον Τόνι Γκράντε (βοηθός). Με όλους τους άλλους ήταν καλά. Με εμάς ήταν θυμωμένος», ανέφερε ο Ντελ Μπόσκε.

«Σίγουρα είναι δυσαρεστημένος μαζί μου και το καταλαβαίνω αυτό. Πιστεύει ότι οι επιλογές μας ήταν λάθος. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε περήφανοι για έναν ποδοσφαιριστή με 167 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Δεν πιστεύω ότι 3-4 ματς (σσ. Που δεν έπαιξε στο Euro) θα βλάψουν το βιογραφικό του. Εμένα ο Κασίγιας δεν με έχει απογοητεύσει. Έχω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Τον ξέρω από όταν ήταν 9 χρονών», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x