Γ' Εθνική

Τέλος ο Σεροπιάν από ΟΦΗ!

Σε αναζήτηση προπονητή με το… καλημέρα ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Μουράτ Σεροπιάν, για τον οποίο ήταν βαρύ το κλίμα μετά την εμφάνιση της πρεμιέρας.

Τίτλοι τέλους μετά από μόλις μια αγωνιστική στη «σχέση» ΟΦΗ-Μουράτ Σεροπιάν.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν επισήμως την αποχώρηση του Ελληνοαρμένιου κόουτς απ’ την τεχνική ηγεσία, λόγω της κακής εικόνας του συλλόγου τόσο στα φιλικά, όσο και στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό (ήττα 2-0).

Ήδη κάποια ονόματα ακούγονται για αντικαταστάτες, μεταξύ αυτών του Περικλή Αμανατίδη και του Τίμου Καβακά. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς…

Η ανακοίνωση:

«Η εικόνα της ομάδας, το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής με τον Εθνικό, είναι πολύ μακριά απο αυτό που έχουμε οραματιστεί. Δεν θεωρούμε ότι για αυτήν την εικόνα, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής, ωστόσο είναι σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή για να βελτιωθεί η εικόνα και να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους που έχει με βάση την ιστορία της. Ευχαριστούμε τον κ. Σεροπιάν για την δουλειά που έκανε στον ΟΦΗ όλο αυτό το διάστημα. Είναι σίγουρο ότι εργάστηκε σκληρά για τον ΟΦΗ, αλλά η πίεση από το μεγάλο όνομα της ομάδας μας, δεν τον βοήθησε να κάνει πράξη αυτό που οραματιζόταν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x