Γενικά

Τέλος ο Σκάζνι από τη Σπάρτα Πράγας

Παρελθόν αποτελεί ο Ζντένεκ Σκάζνι από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτας Πράγας. Με τριάδα θα πορευτεί στο τεχνικό τιμ η ομάδα της Τσεχίας μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του.

Ο Ζντένεκ Σκάνζι πλήρωσε ακριβά την ήττα της Σπάρτα Πράγας στο ντέρμπι με τη Σλάβια με 2-0, καθώς μια ημέρα μετά το ματς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

Οι Στάνισλαβ Χέικαλ, Νταβίντ Χόλουμπεκ και Ζντένεκ Σβόμποντα θα «τρέξουν» την ομάδα μέχρι νεωτέρας και ενώ την Πέμπτη υπάρχει το δύσκολο ματς με την Ίντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από τη Σαουθάμπτον στην Αγγλία.

Η Σπάρτα Πράγας, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν (πρώτη βγήκε η Πλζεν και τρίτη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League Σλόβαν Λίμπερετς), είναι στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς (τέσσερις νίκες/τρεις ισοπαλίες/μια ήττα).

Ο 59χρονος τεχνικός την ανέλαβε τον Απρίλιο του 2015 και πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν στο Europa League, καθώς προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη σε όμιλο με Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ και Σάλκε (βγήκε πρώτη). Στη συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά τις Κράσνονταρ με δύο νίκες (1-0, 0-3) , Λάτσιο (1-1, 0-3) και η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά, όπου γνώρισε δύο ήττες από τη Βιγιαρεάλ (2-1, 2-4).


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x