Stoiximan Super League

Τέλος Περόνε και Ρομάνο από Ηρακλή

Παρελθόν αποτελούν από τον Ηρακλή οι Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, με τον πρόεδρο της ομάδας να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον «Γηραιό».

Σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας στην καριέρα τους βρίσκονται και επίσημα από σήμερα οι Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ηρακλής οι δύο παίκτες δεν θα βρίσκονται στους Θεσσαλονικείς της νέας περιόδου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης ευχαρίστησε τους δύο Αργεντινούς για την παρουσία τους στον Ηρακλή και παράλληλα τους εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΗΡΑΚΛΗ τη σεζόν 2016-17.

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας. Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πάλι στη SUPERLEAGUE. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x