Αγγλία

Τέλος στα λάθη η Λίβερπουλ

Με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ.

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει νωρίς το μεσημέρι (14:30), με την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Σουόνσι στην Ουαλία.

Η απόδοση της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στην πρεμιέρα και το τελικό 4-0 σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο του συλλόγου, ωστόσο ο Πορτογάλος φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα και να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για την εξόρμηση στο «Liberty Stadium». Οι «κύκνοι», μεσοβδόμαδα έχασαν τον Γκίλφι Σίγκουρντσον που τελικά θα συνεχίσει στην Έβερτον, ενώ προέρχονται από ισοπαλία δίχως τέρματα απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Έπειτα από τον τρομερό τρόπο με τον οποίο η Άρσεναλ άνοιξε τη σεζόν στην Αγγλία στο παιχνίδι με τη Λέστερ και την ανατροπή για το τελικό 4-3 στο «Έμιρεϊτς», το σύνολο του Βενγκέρ φιλοξενείται από τη Στόουκ, στο ματς που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα (19:30), για το Σάββατο.

Οι «πότερς», έχοντας αποκτήσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έχει στο βιογραφικό του κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, με την προσθήκη και του Χεσέ Ροντρίγκες στο ρόστερ, αποτελούν μια από τις ομάδες που θα χρειαστεί να τις μελετήσουν σε αρκετά παιχνίδια οι αντίπαλοι προπονητές για να διαπιστώσουν τη δυναμική της και κατά πόσο θα αποτελέσει μια ποιοτική, δεμένη ομάδα...

Στο... ενδιάμεσο των αναμετρήσεων στο Σουόνσι και το Στόουκ, υπάρχει και το «μενού» των 17:00 με πέντε αναμετρήσεις.

Πρώτο ματς για φέτος στο «Άνφιλντ», ώρα να μπαίνει σιγά – σιγά τέλος στα λάθη της άμυνας της Λίβερπουλ, η οποία κοντράρεται με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Κλοπ είδε τους παίκτες του να παρουσιάζουν κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Γουότφορντ, στην επανάληψη το... νερό μπήκε στ' αυλάκι, όμως και πάλι χάθηκαν δύο βαθμοί λόγω των σημαντικών αμυντικών αδυναμιών και του γκολ – οφσάιντ στις καθυστερήσεις για τους «hornets». Όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή των «αετών» στο Μέρσεϊσαϊντ, θέλουν να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη που έζησαν στην πρεμιέρα και το 3-0 από τη Χάντερσφιλντ...

Η Μπέρνλι μετά τη... βόμβα με τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ, ενώ, η Γουότφορντ η οποία κατάφερε να κλέψει έναν βαθμό από το ματς με τη Λίβερπουλ στο «Vicarage Road» αλλά ακόμα πρέπει να κάνει πολλή δουλειά ο Μάρκο Σίλβα, αντιμετωπίζει τη Μπόρνμουθ του πανέτοιμου Ζερμέιν Ντεφό στο «Vitality Stadium».

Η Λέστερ που αν και έφτασε αρκετά κοντά σε κάτι θετικό κόντρα στην Άρσεναλ στο πρώτο ματς της ποδοσφαιρικής χρονιάς, έφυγε με άδεια χέρια από το Λονδίνο, υποδέχεται τη Μπράιτον, ενώ η ενισχυμένη Γουέστ Χαμ που έκανε πολύ κακό ξεκίνημα και υπέστη την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βρεθεί στο «St.Mary's» για την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/8)

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Μπόρνμουθ – Γουότφορντ (17:00)
Μπέρνλι – Γουέστ Μπρομ
Λέστερ – Μπράιτον
Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας
Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ
Στόουκ – Άρσεναλ (19:30)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x