Stoiximan Super League

Τέλος τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για Γιάννενα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν παραχωρηθεί για μεμονωμένους εκδρομείς οπαδών του «δικεφάλου» για τον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

Εισιτήρια… τέλος.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όσα είχαν παραχωρηθεί για μεμονωμένους εκδρομείς για το ματς της Κυριακής στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

«Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν αν δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής τιμωρίας, που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο», τονίζει ο «δικέφαλος».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για τη θύρα που έχει παραχωρηθεί για μενονωμένους εκδρομείς στον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν αν δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής τιμωρίας, που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την καλή συνεργασία ώστε να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x