Stoiximan Super League

Τέλος του Σαλπιγγίδη για Λάρισα

Η ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, χαρακτηρίζοντας εξαίρετο ποδοσφαιριστή.

Δεν θα προχωρήσει εν τέλει στην απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη η ΑΕΛ και ενώ οι δύο πλευρές συζήτησαν πρόσφατα το ενδεχόμενο να συνεργαστούν. Η ΠΑΕ τον χαρακτήρισε εξαίρετο ποδοσφαιριστή, αλλά τονίζει μέσω ανακοίνωσης ότι προτεραιότητα αποτελούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ύστερα από κοινή απόφαση των Αλέξη Κούγια, Άγγελου Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας

Με κοινή απόφαση του κ. Αλεξίου Κούγια και του κ. Άγγελου Αναστασιάδη η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αποκλείστηκε κάθε περίπτωση αποκτήσεως του εξαίρετου ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά και τις ποδοσφαιρικές και τις ηγετικές ικανότητες του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, αλλά σε αυτό το χρονικό σημείο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την επόμενη μεγάλη ΑΕΛ, προτεραιότητα δίνουμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολυετή συμβόλαια και αναμφισβήτητες όμως ποδοσφαιρικές ικανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x